%-DDays:%-HHours:%-MMinutes:%-SSeconds:

ENDURANCE RUN

2024

Zaterdag 15 juni

delimiter image
0
In 2024 rijden wij de 9e editie
0
Miles
275 miles, een bijzondere ervaring voor allen
0
Miles
550 miles voor de echte kilometervreter

Het Endurance Run team is weer volop bezig de 2023-run te organiseren.

Dit jaar is het thema ‘Hürtgenwald’ en dit geeft in principe al aan dat Duitsland de bestemming is, hoe echter de heen- en terugrit zal zijn houden we nog voor ons.

Zoals vertrouwd is er weer de keuze voor de 275 miles of 550 miles route! Iedere ingeschreven deelnemer ontvangt vóór vertrek de thema-pin die momenteel nog in de maak is.

Na terugkomst krijgt men de deelname rocker, voor degene die al vanaf de eerste run aan alle edities heeft deelgenomen wordt dat dan de zevende!

Het vertrek- en aankomstpunt is ook dit jaar Café Buitenlust, Huisakkerstraat 2, 4891 ZM Rijsbergen. We hebben hier opnieuw goede afspraken kunnen maken en men is enthousiast ons te ontvangen. Café Buitenlust beschikt over goede faciliteiten en niet onbelangrijk over ruim voldoende parkeerruimte.

Beide routes worden door het ER-team eerder ter controle voorgereden en kunnen soms nog onderhevig zijn aan kleine wijzigingen. Na inschrijving zul je echter alle benodigde informatie, routebestand(en), documenten, fotomomenten en algemene tips, bijtijds van ons ontvangen op het mailadres waarmee je ingeschreven bent.

Schrijf je dus direct in met het formulier, uiterlijk 14 juni, zodat het ER-team je tijdig alle nodige informatie kan verstrekken. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- p.p.

Ben je (nog) geen lid van ons mooie chapter? Geen probleem, mits rijdend op een Harley kun je gewoon meedoen en zal dit zeker een aangename kennismaking zijn met onze club.

Aan degene die niet deelnemen aan de Endurance Run willen we vragen om toch ook op 17 juni later in de middag/begin avond bij Café Buitenlust te zijn om dan vervolgens de deelnemers te ontvangen. Vorig jaar is hier ruim gehoor aan gegeven en we hopen ook nu weer jullie te ontvangen. Uiteraard kunnen ook jullie dan weer gebruik maken van het aanbod van de Burger&Drink-bon.

We hopen dit jaar wederom op een groot aantal deelnemers.

En, niet onbelangrijk, we doen dit voor jou!

 

ENDURANCERUN 2024

Zaterdag 15 juni

INSCHRIJVEN IS NOG NIET MOGELIJK

SPONSORS & ADVERTEERDERS
delimiter image

Ook deze bedrijven steunen onze evenementen!

delimiter image

Onze andere evenementen

Rijd eens mee met een van onze ritten of kom eens langs op onze chapteravond.

X