ENDURANCE RUN   –   15 juni 2024

delimiter image
%-DDays:%-HHours:%-MMinutes:%-SSeconds:

0
In 2024 rijden wij de 8e editie
0
Miles
275 miles, een bijzondere ervaring voor allen
0
Miles
550 miles voor de echte kilometervreter

 

Het Endurance Run team is nu al volop bezig met het organiseren van de 2024-run.

Het thema dit jaar is ‘Traces of War’ waarbij we de routes zullen baseren op de vliegroutes van de RAF-bommenwerpers.

Zoals vertrouwd kun je kiezen voor de 275 miles of de 550 miles route wat je bij je inschrijving dient aan te geven. Iedere ingeschreven deelnemer ontvangt vóór vertrek de thema-pin die momenteel in de maak is.

Na terugkomst en controle van de fotomomenten krijg je de deelname rocker, voor degene die al vanaf de eerste run aan alle edities heeft deelgenomen wordt dat dan de achtste!

Het vertrek- en aankomstpunt is ook dit jaar Café Buitenlust, Huisakkerstraat 2, 4891 ZM Rijsbergen. We hebben hier opnieuw goede afspraken kunnen maken en men is enthousiast ons te ontvangen. Café Buitenlust beschikt over goede faciliteiten en niet onbelangrijk over ruim voldoende parkeerruimte.

Beide routes worden door het ER-team eerder ter controle voorgereden en kunnen soms nog onderhevig zijn aan kleine wijzigingen. Na inschrijving zul je echter alle benodigde informatie, routebestand(en), documenten, fotomomenten en algemene tips van ons ontvangen op het mailadres waarmee je ingeschreven bent. Reken daarbij dat dit één week vóór 15 juni zal zijn.

Schrijf je dus direct in met het formulier op deze website, uiterlijk 8 juni, zodat het ER-team daarop gebaseerd alle voorbereidingen kan afronden en jou tijdig alle nodige informatie kan toesturen. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- p.p.

Ben je (nog) geen lid van ons mooie chapter? Geen probleem, mits rijdend op een Harley kun je gewoon meedoen en zal dit zeker een aangename kennismaking zijn met onze club.

Aan degenen die zelf niet deelnemen aan de Endurance Run willen we vragen om toch ook op 15 juni later in de middag/begin avond bij Café Buitenlust te zijn om dan vervolgens de deelnemers te ontvangen. Vorig jaar is hier ruim gehoor aan gegeven en we hopen ook nu weer jullie te mogen ontvangen. Uiteraard kunnen ook jullie dan weer gebruik maken van het aanbod van de Burger&Drink-bon.

Ook dit jaar hopen we wederom op een groot aantal deelnemers!

Het ER-team | Marian, Ronald, Marty, Ron en Arno

 

 

ENDURANCERUN: SCHRIJF JE NU IN!

Zaterdag 15 juni 2024

SPONSORS & ADVERTEERDERS
delimiter image

Ook deze bedrijven steunen onze evenementen!

delimiter image

Onze andere evenementen

Rijd eens mee met een van onze ritten of kom eens langs op onze chapteravond.

X