SPONSORS & ADVERTEERDERS

Deze bedrijven steunen Breda Chapter Holland

delimiter image
BREDA CHAPTER HOLLAND
delimiter image

Breda Chapter Holland organiseert jaarlijks voor haar leden een twintigtal ride outs en enkele overige aktiviteiten. Meestal zit daar ook wel een Harley-Davidson evenement, al dan niet gecombineerd met een weekend-trip naar binnen- of buitenland bij.

Veel van onze leden gaan er graag met hun Harley op uit ook in de weekends dat er géén eigen chapteraktiviteit is. Hier op deze pagina plaatsen wij voor deze leden een overzicht met een keur aan (inter)nationale evenementen en ride outs etc.

Het overzicht is verre van kompleet maar sluit hopelijk aan bij de smaak van onze leden. Mocht je zelf leuke evenementen tegenkomen die volgens jou zeker ook in dit overzicht thuishoren, laat het weten aan onze webmaster.

DatumEvenement/OrganisatorPlaats/LocatieInformatie/Programma/Link naar website 
23-24 maart 2024Open House

Harley Davidson Rotterdam
Nieuwerkerk a/d IJssel (NL)youtu.be/DJZvLjA5LtM/

20 april 2024The Big 5

Friends on Wheels Antwerp
Antwerpen (B)Een jaarlijks terugkerende motorrit van om en nabij 555 km. Je rijdt langs 5 controleposten, om een deel van het mooie Belgenland (of daarbuiten) te bewonderen, door een roadbook of de route op je GPS (Garmin of Tom Tom) te volgen.

Update: slechts enkele uren (!) nadat de inschrijving officieel werd geopend was deze rit al helemaal volgeboekt.

www.friendsonwheelsantwerp.be/big-5
18 mei 2024100 Mile Ride 2023

B.A.C.A.
informatie volgtMotorrit, van in totaal 160 km waarmee B.A.C.A. aandacht vraagt voor hun missie: kinderen de kracht geven niet bang te zijn voor de wereld waarin ze leven.
De 100 Mile Ride wordt op deze dag wereldwijd georganiseerd en gereden in alle landen waar B.A.C.A. vertegenwoordigd is.

dutch.bacaworld.org/100-miles/
19 mei 2024Open Ride Out ADPC

Antwerp Diamond Port Chapter
Zandhoven (B)Antwerp Diamond Port Chapter heeft deze Open Ride Out op de kalender voor in principe alle merken. In de praktijk blijkt dat toch vooral Harley rijders hieraan deelnemen. Afstand is 130km en er wordt gereden met een .PDF Roadbook of GPS file.

INSCHRIJVING GEOPEND

www.adpc.be/openrideout/
23 t/m 27 mei 202431th Wallace Rally

Caledonia Harley Club
Stirling (SCT)Tickets Available from 7th February 2024!

www.caledoniahc.com
30 mei t/m 2 juni 2024Magic Bike Rüdesheim

Harley-Davidson Europe - Wiesbaden-Nassau-Chapter
Rüdesheim am Rhein (D)De 22e Magic Bike Week vindt plaats van 30 mei t/m 2 juni 2024. We zien ernaar uit je weer te verwelkomen in Rüdesheim am Rhein!

www.magic-bike-ruedesheim.com/en/
31 mei t/m 3 juni 202416th Annual Ireland BikeFest Killarney

Harley-Davidson Europe
Killarney (IRL)Ireland BikeFest viert zijn 16e verjaardag als internationaal topfestival voor motorliefhebbers en is een vlaggenschip op de motorkalender geworden. Het driedaagse gratis evenement wordt elk jaar gehouden in Killarney tijdens het Ierse Bank Holiday Weekend in juni.
Hoogtepunten van het festival zijn onder meer een levendige carnavalssfeer, een geweldige line-up van muziek en entertainment, demoritten, een custom bike-show en ritten langs de beroemde Ring of Kerry en de beroemde kustlijn van de Wild Atlantic Way.

www.irelandbikefest.com/
15 juni 2024Endurance Run

Breda Chapter Holland
Rijsbergen (NL)Het Endurance Run team van Breda Chapter Holland heeft in 2015 voor het eerst de Endurance Run georganiseerd. Ook in de komende 9e editie kunnen de deelnemers opnieuw kiezen uit een route van 275 of 550 mijl.
Het thema en overige details wordt later nog bekendgemaakt.
De Endurance Run is een toertocht speciaal en uitsluitend voor de fervente Harley Davidson rijder.
Je dient tegen die tijd wel vooraf in te schrijven via de website.

www.bredachapterholland.nl/endurancerun/
22 juni 202412th Anniversary celebration

Harley Davidson Rotterdam
Nieuwerkerk a/d IJssel (NL)youtu.be/DJZvLjA5LtM/

28-29-30 juni 2024Hamburg Harley Days

Harley-Davidson Europe
Hamburg (D)Elke zomer komen zo'n 50.000 motorrijders Hamburg binnen voor een weekend vol livemuziek en wedstrijden in de Harley Village. Kom ook in 2024!

hamburgharleydays.com/
juni 202414e Swiss 500 MilesDietikon (CH)www.swiss500.ch
t/m juni 2024European 120th Harley-Davidson Anniversary Celebration

Harley-Davidson Europe
Boedapest (H)Harley-Davidson viert zijn 120ste verjaardag in stijl op het Europese "Harley-Davidson 120th anniversary event", een vierdaags festival van entertainment, muziek, eten en moto-cultuur in het centrum van prachtig Boedapest in Hongarije. Een enorme line-up van internationale artiesten zal op zes podia live optreden!
Er zijn verschillende ticketopties beschikbaar, inclusief opties voor één dag en vier dagen, dus koop die van jou vandaag nog!

hd120budapest.hu/site/en
juni 202428e Open Eagle rit - Motorvereniging the EaglesWeert (NL)Voorinschrijving, mailen naar: openeaglerit@mvtheeagles.nl

www.mvtheeagles.nl/open-eagle-rit
t/m juli 2024Bike Week Willingen

Harley-Davidson Europe
Willingen (D)Het Sauerland wordt beschouwd als de mooiste motorregio van Duitsland. Willingen, in het land van 1.000 bergen en ontelbare bochten, is sinds 2016 de locatie van Bike Week Willingen — het grootste en beste evenement voor Harley-fans tussen Hamburg en Faak.

bike-week-willingen.de/
juli 2024Harleydag WoerdenWoerden (NL)www.facebook.com/harleydagwoerden/?locale=nl_NL
t/m juli 2024Kitzbühel Bike DaysKitzbühel (AT)www.kitzbuehel-bike-days.com
t/m juli 2024Harley Days Dresden 2023

Harley-Davidson Europe - Dresden Chapter
Rinne Dresden (D)De Harley Days Dresden maken van het acht hectare grote openluchtterrein van het expositiecentrum in het hart van de stad het middelpunt van de V-Twin-scene. De festivaltentenstad vol stalletjes en eettentjes biedt alles wat het motorhart begeert. Livebands warmen het podium op en de gekste en meest fascinerende motorfietsen worden op de motorbeurs streng beoordeeld door een vakjury.

www.harley-days-dresden.de/
t/m juli 2024Finnish Harley Weekend

Harley-Davidson Europe - Tampere Chapter
Tampere (FI)Tampere Chapter Finland organiseert in juli 2023 een Harley-Davidson motorevenement, waar iedereen welkom is. Het hoofdevenement is op zaterdag in Scandic Hotel Rosendahl, waar 's avonds een feest is. Het hoogtepunt van de avond is het optreden van de binnenlandse coverband CowerPoint. Op zaterdag vindt overdag de PokerRun rond Pirkanmaa plaats. Op vrijdag genieten we van de gastvrijheid van onze eigen H-D dealer Mr. Moore in Lempäälä. Gezamenlijk vervoer heen en terug van het hotel naar de dealer is geregeld.

harleyweekend.fi/eng/
t/m juli 2024Burning Budgie Rally - H-D.C. West London Harley Riders
Beaconsfield (GB)www.westlondonharleyriders.co.uk
augustus 2024Int. H-D Rally - H-D.C. Free Wheeling KempenRetie (B)www.hdc-kempen.be
augustus 202427th H-D Meeting RuhrpottHattingen (D)www.harley-meeting-ruhrpott.de
t/m augustus 2024Harley und Wein Festival 2023Ürzig (D)www.uerzig.de/harley-treffen
t/m augustus 2024Norwegian National Rally 2023

Harley-Davidson Europe - Chapter South East Norway
Gaustablikk (NO)Chapter South East Norway is verheugd je uit te nodigen voor hun Nationale Rally in Gaustablikk. De Norwegian National Rally vindt elk jaar plaats in een ander gebied van een van de mooiste landen ter wereld: Noorwegen. Gaustablikk ligt op ongeveer 180 km van Oslo en is gelegen in de bergen. Ze plannen een mooi weekend vol activiteiten.

southeast.hog.no/om-oss/om-harley-owners-group/om-harley-davidson/national-rally-2023-pa-gaustablikk
augustus 2024Harley Rock ‘N’ Race Bad Tölz (D)www.harley-rocknrace.de
augustus 20246th American Eagle Day 2023 - Motorvereniging the EaglesWeert (NL)www.mvtheeagles.nl/american-eagle-day
augustus 20242e Open Ride Out - East Valleys Chapter Belgium
Heusden-Zolder (B)www.eastvalleyschapter.be
t/m augustus 202425th Anniversary Thunder in the Glens

Harley-Davidson Europe - Dunedin Chapter
Aviemore (SCT)Thunder in the Glens is de grootste H.O.G rally in zijn soort in Europa en een van de belangrijkste evenementen in de Cairngorms. Meer dan 3000 motorrijders schrijven zich in voor de rally en dit jaar viert het evenement zijn 25ste verjaardag.
Voorinschrijving sluit 1 juni 2023!

www.dunedinhog.com/titg
28-29 september 2024Open House

Harley Davidson Rotterdam
Nieuwerkerk a/d IJssel (NL)youtu.be/DJZvLjA5LtM/

september 2024Prague Harley Days

Praag Chapter
Praag (CZ)Traditionele rally bij het Holešovice expocentre in Praag. Dompel je onder in iconische motoren en custom bikes. Er zal een verscheidenheid aan Amerikaans eten en amusement zijn, zoals hamburgers, auto's, sport en rock- en countrymuziek, evenals ander plezier voor bezoekers van alle leeftijden.

www.pragueharleydays.cz/en/
t/m september 202425th European Bike Week Faaker See

Harley-Davidson Europe
Faaker See (AT)Elk jaar vindt begin september de European Bike Week - waarschijnlijk de meest iconische motor- en Harley-Davidson-bijeenkomst ter wereld - plaats rond Oostenrijks prachtige Faaker See! Het motorevenement trekt jaarlijks honderdduizenden Harley-rijders en fans van het cultmerk naar Karinthië. Zowel voor de gasten als voor de vele lokale toeschouwers staat de regio Faaker See deze week in het middelpunt van de belangstelling. Mis dit spectaculaire evenement niet!

www.bikeweek.at/en/european-bike-week.html
september 2024Opale Harley Days

Harley-Davidson Europe - Opale Shore Ride Association
Hardelot (FR)Het Opale Harley Days Festival, georganiseerd door de Opale Shore Ride Association, is een officieel Harley-Davidson-evenement. Sinds 2016 is het uitgegroeid tot een belangrijk cultureel evenement rond de passie voor Harley en de custom cultuur, op gelijke afstand van Parijs, Londen en Brussel. Elke editie, waar een groot en groeiend publiek op af komt, maakt van de Côte d'Opale een essentiële bestemming voor veel Europese motorrijders. Mis dit geweldige evenement niet!

opale-shore-ride.com/
oktober 202421th 500 Miles Belgium

Antwerp Diamond Port Chapter
Antwerpen (B)www.adpc.be/500-miles
X