Image module
JOIN US

Het gezelligste chapter van Nederland

delimiter image

Nieuwsgierig naar ons clubgevoel? Rij een keer mee of kom gezellig langs op een chapteravond. Iedere eerste vrijdag van de maand komen we vanaf 20.00 uur samen in Herberg Het Roode Hert te Breda. Laat vooraf wel even weten dat je komt.

Breda Chapter Holland

‘Ride and Have Fun’ is ons doel. Wij zijn Breda Chapter Holland. Een club met een passie voor Harley-Davidson. Onze club biedt een geweldige manier om er samen op uit te trekken en nieuwe motoravonturen te beleven. Rijd met ons mee; dichtbij of ver weg. Doe mee en haal samen nog meer plezier uit je hobby.

Bekijk ook eens onze social media pagina’s om een goede indruk te krijgen van onze evenementen, activiteiten, ride-outs en chapteravonden. Ook enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en kom gezellig eens langs. Breda Chapter Holland het gezelligste chapter van Nederland.

Social

MEDIA
Image module
0
Jaar
Passie voor
Motorrijden

Leden aan het woord

Breda Chapter Holland is een club van saamhorigheid en gezelligheid. Chapteravonden zijn altijd druk bezocht en herkenbaar door de brabantse ambiance. 

 Johan Ackermans, Road King

Een bijzondere club van mensen met dezelfde passie. Harley Davidson en genieten van het leven. Altijd leuk om ervaringen te delen met mensen met hetzelfde enthousiasme.

 Kim Wagtmans, Sportster

Het uitwisselen van tips en ideeën tijdens de chapteravonden is zeer waardevol. Daarnaast kun je Nederland en Europa ontdekken met een leuk gezelschap. Niets moet en veel mag.

 Ron van der Pluijm, Breakout

Een uitstekende mix van jong en ervaren. De ride-outs nemen je mee naar de leukste plekken van Nederland. Er wordt goed rekening gehouden met andermans rijervaring.

 Myrthe Welberg, Sportster

0
Leden
HARLEY
DAVIDSON
Image module

Mail ons

Postadres

Breda Chapter Holland
Lijndonk 108
4907 XG  Oosterhout

Chapter Bar

Herberg Het Roode Hert
Haagsemarkt 34
4813 BB  Breda

X