Oops I did it again ...

Geschreven door Endurance Run Team.

Waar zou de titel van dit artikel nou op slaan? In ieder geval niet op het liedje van Britney Spears! Weet je het al nu het D-day is geweest?

ER pin 3rockers

Er zijn er bij die leren het nooit of is het toch de drang de rit der ritten weer te voltooien? Voor de één was het de eerste keer dat men deelnam, maar het overgrote deel nam voor de tweede én derde keer deze uitdaging weer aan. Zo zie je maar dat het mindere weer van vorig jaar toch niet afschrikt.

De Endurance Run 3rd edition was weer een daverend succes. Ook gisterenochtend waren de deelnemers weer heel vroeg van de partij. Voor degene die de 550 miles zouden gaan rijden was dat zelfs al vanaf half zeven en Peter was toen al druk in de weer met het verzorgen van koffie en worstenbroodjes. Je moet ook wel goed voorbereid aan je rit beginnen.

Dat alles herhaalde zich één uur later toen de deelnemers gearriveerd waren voor de 275 miles. Vooraf aan het vertrekken werd eerst door Ronald de administratie bijgewerkt zodat we weten wie er definitief deelneemt. Ook kort voor vertrek zijn er nog wat tips en informatie gegeven.

Nadat Hans beide groepen nog op foto had vastgelegd was daar het moment dat men alleen of groepsgewijs vertrok voor één van de routes die zorgvuldig waren voorbereid door jullie Endurance Run team.

En dan is het wachten ... wanneer zullen de eersten zich weer melden bij de Kogelvanger. Uiteindelijk om 21:45 kwamen de laatsten binnen en kon er vastgesteld worden dat alle deelnemers weer uiterst tevreden waren en volop genoten hadden van de route, het weer en het kameraadschap. Niet onbelangrijk is dat ook iedereen weer veilig de rit heeft kunnen volbrengen.

 ER patch 2017

Ben je eenmaal weer terug bij de Kogelvanger dan gaat er niets boven de befaamde HOG-burger met frites. Deze werd volop bestelt en er werd van genoten na zo'n lange dag, drankje erbij en het kan niet meer stuk. Ook kreeg men de pin, rocker en patch uitgereikt zodat je naast de herinnering aan de mooie dag en rit ook nog een tastbaar bewijs hebt dat jij degene bent die dit volbracht heeft.

Voor ons, als Endurance Run team, geven de positieve reacties en blije deelnemers weer de energie om volgend jaar voor de vierde keer de run te gaan organiseren. Vandaag hebben de leden van het ER-team al weer hun intentie uitgesproken dit opnieuw te gaan doen. En ... we doen dit voor jou, de deelnemer aan dit mooie initiatief.

Met vriendelijke groet en tot de volgende keer,
Endurance Run team - Breda Chapter Holland
Ronald, Frans, Marian, Ron en Arno