Open House Thunderbike

Geschreven door André.

Zaterdagmorgen 23 september, zeven graden, koud en mistig! Benieuwd hoeveel Diehards er bij de Kogelvanger staan.

Thunderbike

Daar aangekomen was ik verbaasd dat er al 18 motoren aanwezig waren, Johan is met de auto gekomen om ons uit te zwaaien en belt even naar Co, onze fotograaf, waar hij blijft en krijgt als antwoord motor start niet.
Na enige vakkundige uitleg van Rob zijn we gaan rijden inmiddels zijn ook Ron en Walt aangesloten. Marian leid ons binnendoor naar het Corridor Chapter in Veghel waar we een koffiestop hadden maar vooral om de handen te warmen, en daar is ook Co aangesloten die verder met ons mee rijd.

Na een half uur pauze gaan we weer rijden richting de Duitse grens en zijn we om half twee aangekomen bij Thunderbike, wat een drukte ik moest gelijk terug denken aan de straatparade bij OIT, ook altijd zo druk en gezellig.
Na de inwendige mens versterkt te hebben met wat Bikers Food (een hamburger met cola) maar eens even rond gaan kijken wat voor moois er allemaal staat, nou en dat stond er.

Met een kleinere groep afgesproken met Marian om drie uur huiswaarts te keren, binnendoor naar Nijmegen waar Marian ons feilloos doorheen loodst en vandaar over de snelweg naar huis.

Wat begon met koude klauwen en mist op het vizier is dit een prachtige dag geworden, Marian nogmaals bedankt en Rob voor het wegzetten natuurlijk.