MEDIA

2024

delimiter image
MEDIA

2023

delimiter image
MEDIA

2022

delimiter image
MEDIA

2021

delimiter image
MEDIA

2020

delimiter image
MEDIA

2019

delimiter image
MEDIA

2018

delimiter image
JUBILEUM RIDE OUT

Photoshoot door Rik Stadhouders

De Jubileum Ride Out werd georganiseerd ter ere van het 25 jarig bestaan van Breda Chapter Holland. Meer dan 100 motoren namen deel aan deze unieke rit. We verzamelden s’ochtends bij OIT Harley Davidson om nog één keer een kijkje te nemen waar het allemaal begon. Daarna begon er een mooie rit rondom Breda waar wij diverse hotspots aandeden uit de geschiedenis van ons Chapter. Hierop volgend kregen we een lunch en photoshoot bij EMS Risico waar we daarna bij Café de Tijd een recordpoging uit het verleden herhaalde door met honderd motoren door een café heen te rijden. 

ONZE WAARDEN
Ride and have Fun
Chapter
Onze club biedt een geweldige manier om er samen op uit te trekken en nieuwe motoravonturen te beleven.
Saamhorigheid
Leden wonen in Brabant of hebben er iets mee. Ze delen allen de Brabantse waarden ‘gemoedelijkheid’ en ‘saamhorigheid’ en zijn stuk voor stuk liefhebbers van jouw favoriete motormerk.
Passie
Leeftijd, nationaliteit, afkomst of levensstijl maakt niets uit. Iedereen met het hart op de juiste plaats en een passie voor Harley-Davidson is welkom en voelt zich thuis.
Veiligheid
Veilig rijden staat hoog in het vaandel van Breda Chapter Holland. Ben je een beginnend bestuurder of al meer ervaren. Meerijden met onze ride outs is voor iedereen leuk.
SPONSORS & ADVERTEERDERS

Deze bedrijven steunen Breda Chapter Holland

delimiter image
X