Motor Centrum Roosendaal

Geschreven door Hans.

Beste Breda Chapter Holland leden,

We zijn blij dat MCR in 2017 één van de vier hoofd sponsoren van jullie club is. Graag stellen zij zich tijdens de Chapteravond van 3 maart a.s. aan jullie voor. Hieronder alvast een korte introductie door henzelf van de zaak.

Harleys

Motor Centrum Roosendaal, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor je motor

MCR02In 1985 zijn we kleinschalig begonnen op de Gastelseweg 145 te Roosendaal, waarna we al snel zijn uitgegroeid tot een volwaardig motorfiets bedrijf, met onder andere het officiële dealerschap van Yamaha, Honda en Kawasaki.

Door de jaren heen hebben we niet stilgezeten en na diverse verbouwingen zijn we inmiddels een zaak met een prima formaat. Groot genoeg om voor ieder wat te kunnen bieden en met behoud van de persoonlijke benadering die hoort bij onze identiteit.

In 2005 zijn we begonnen met het maken van diverse reizen door de USA waarbij we voor het eerst echt in aanraking kwamen met het fenomeen Harley-Davidson. Hierdoor zijn we zelf vrij snel verslingerd geraakt aan het merk.

MCR07Doordat de motormarkt door de jaren heen sterk is veranderd, en zo ook de motorrijder, kwam onze focus steeds meer op Harley-Davidson motoren te liggen. We hebben inmiddels ruime ervaring in zowel onderhoud als het verbouwen van de H-D naar de wensen van de eigenaar. Onze monteurs zijn H-D gecertificeerd en de werkstations zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en meest moderne apparatuur om uw trotse bezit volledig te kunnen servicen.

Ons uitgangspunt is echter onveranderd gebleven: gewoon een fijne zaak neerzetten, plezier in ons werk behouden, en een mooi klantenbestand opbouwen en mogen bedienen.

Uiteraard ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons in de zaak. We beschikken over een koffiecorner waar je altijd langs mag komen om een kopje koffie te nuttigen en een praatje kunt komen maken. Op 3 maart a.s. zijn we te gast bij jullie Chapter in de Kogelvanger. Graag maken we daar persoonlijk kennis met jullie.

MCR 240Jup & Paul, Motor Centrum Roosendaal
Gastelseweg 145, 4705 AB Roosendaal
Telefoon 0165 559 926
www.mcr.nl