Nieuwsbrief oktober Update

Geschreven door Hans / Bestuur Breda Chapter Holland.

Het is alweer bijna november, maar de kalender blijft goed gevuld en daar in staat nog gepland: Sponsor/Chapteravond, de Snertrit en het Eindejaarsfeest.

Sponsoravond/Chapteravond
Vrijdag 3 november willen wij de Chapteravond in het teken zetten van het bedanken van onze sponsors. Wees gerust, we gaan geen ellenlange toespraken houden, maar hen wel even kort in het zonnetje zetten en ze laten meedelen aan een gezellige Chapteravond.


Snertrit
Zaterdag 4 november gaan we, als de weergoden ons gunstig gestemd zijn, om 10:30u van start met de laatste ride-out van het seizoen. Het wordt een echte herfst ride-out naar Motor Centrum Roosendaal waar we rond het middaguur gaan genieten van de traditionele snert met worst. Mocht het weer onverhoopt toch te onstuimig zijn, dan zijn jullie van harte welkom om op eigen gelegenheid naar MCR te komen waar we om 12u worden verwacht.

LET OP! Er is aanvullende en meer gedetailleerde informatie aangeleverd welke je HIER kunt lezen!

Eindejaarsfeest
Zaterdag 16 december vieren we feest. Zoals op de Chapteravond van oktober al aangekondigd wijken we dit keer uit naar 't Smokkelaartje in Strijbeek (https://hetsmokkelaartje.jimdo.com/). Een sfeervolle locatie met open haard en volop parkeergelegenheid. Door een ruimhartige Chapterbijdrage hebben we de kosten beperkt weten te houden. Leden betalen EUR 15 en introducees betalen EUR 20.

Hiervoor kun je genieten van drie live-sessies van Kiki Busio, krijg je gedurende de avond diverse hapjes aangeboden en kun je ruimschoots genieten van wat de bar te bieden heeft. Ook voor de aankleding buiten wordt zorggedragen.

Graag vooraf wel even inschrijven voor deelname via het inschrijfformulier, hiervoor wel eerst even inloggen. Bij problemen met inloggen graag rechtstreeks contact opnemen met Arno via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot nog even een friendly reminder. De Praag inschrijving loopt inmiddels al aardig vol. Wacht niet te lang met inschrijven als je nog mee wilt gaan.

Dit is een closed event voor leden van Breda Chapter Holland en maximaal één partner/introducee per lid.