Welkom bij het BREDA CHAPTER HOLLAND

1996      1997      2002                  

Breda Chapter Holland is bijna 23 jaar onderdeel geweest van de internationale Harley Owners Group. Met ingang van 1 januari 2017 is het Chapter zelfstandig verdergegaan door het sluiten van de sponsoring dealer O.I.T. Harley-Davidson. 

Het Breda Chapter Holland werd als H.O.G. Breda Chapter Holland opgericht op 14 april 1994 en werd gesponsord door O.I.T. Harley-Davidson in Breda, de authorized Harley-Davidson dealer voor West-Brabant.

Lid worden van ons Chapter is een geweldige manier om nieuwe vrienden te ontmoeten waar je mee kunt rijden, om deel te nemen aan een variëteit aan activiteiten en om vooral veel plezier te hebben.

  Juli 2009      April 2011      0 2013-11-02_Snertrit_2013

Chapteravonden

Elke eerste vrijdag van de maand komen we om 20.00 uur samen in Grand Café De Kogelvanger aan de Galderseweg 55 te Breda.

main58.png      main56.png      main57.png

Ontmoet andere leden en nieuwe vrienden, deel ervaringen en heb vooral veel plezier. Kom gewoon eens langs om ons te ontmoeten, of rij eens met ons mee op onze heerlijke motorritten.

Activiteiten van het Chapter

De activiteiten van ons Chapter dienen maar één doel, 'Ride and Have Fun' met gelijkgestemden die een passie hebben voor Harley-Davidson motorfietsen en het merk Harley-Davidson.

Ons Chapter geeft per evenement aan of dit een 'open', 'gesloten' of 'alleen voor leden' evenement is.

  • Open evenementen zijn evenementen van het Chapter die toegankelijk zijn voor leden en andere gasten.
  • Gesloten evenementen zijn evenementen van het Chapter die toegankelijk zijn voor leden van het Chapter en één gast per lid.
  • Ledenevenementen zijn evenementen die alleen toegankelijk zijn voor leden van het Breda Chapter Holland.

Kortingen en voordelen

Het Chapter heeft met Havelaar & van Stolk B.V. een collectieve Harley-Davidson Polis afgesloten waar de leden gebruik van kunnen maken. Hierdoor bespaar je al snel honderden euro's op jaarbasis. Vraag vrijblijvend informatie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast krijgen leden van het Breda Chapter Holland van diverse sponsors korting op motoronderhoud, banden, accessoires, oorbescherming etc. De meeste van onze sponsoren zijn gevestigd in en om Breda.

Op speciale momenten in het jaar gelden extra aantrekkelijke kortingsacties. Bezoek hiervoor ook onze Facebookpagina @BredaChapterHolland en like en volg ons!

Hoe word je lid van het Breda Chapter Holland?

Lidmaatschap van onze vereniging is alleen toegankelijk voor eigenaren van een Harley-Davidson motorfiets. Aanmelden en inschrijven als lid bij het Breda Chapter Holland kan alleen via het online inschrijfformulier op deze website.

Na inschrijving ontvangt de belangstellende een uitnodiging om op een Chapteravond kennis te komen maken met de (bestuurs)leden van het Chapter. Het bestuur besluit op basis van deze kennismaking of de belangstellende wordt aanvaard als lid van het Chapter. De belangstellende wordt hier na de Chapteravond van in kennis gesteld.

De contributie van het Chapter bedraagt €45,- per kalenderjaar voor leden.

Vrijwaringsformulier

Bij je aanmelding verklaar je dat je het vrijwaringsverklaring hebt gelezen en volledig begrijpt.

Hierin verklaar je dat je vrijwillig en geheel op eigen risico deelneemt aan de evenementen van het Breda Chapter Holland en dat je volledig het risico aanvaardt van een mogelijk ongeluk of verwonding die zouden kunnen voortvloeien uit jouw deelname aan de evenementen en eventuele nalatigheid aan de zijde van één of meer van de gevrijwaarden zoals genoemd in het Vrijwaringsformulier.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen danwel opmerkingen, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ride and Have Fun, with
Breda Chapter Holland.