martys2logo

Ik doe al het onderhoud en reparaties van Harley-Davidson motoren, inkoop en verkoop motoren maar ook consignatie verkoop behoort tot de mogelijkheden. Mijn bedrijf is RDW erkend. Ik werk zeer secuur, volg jaarlijks update cursussen en gebruik de beste tools van o.a. Snapon. Software van Harley-Davidson motoren kan ik uitlezen met Diag4bike tuning.

Ik gebruik originele H-D service parts maar ook aftermarket parts & accessoires zoals Zodiac en Motorcycle Storehouse. Ophaal service (eigen Renault bus), vrijblijvende offertes, bandenservice, aankooptaxaties etc. zijn ons ook beslist niet vreemd.

Beerens Taxaties logo 200px transparant

Wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Laat je motor dan taxeren! Bij diefstal of schade wordt dan gegarandeerd de taxatiewaarde uitgekeerd in plaats van de dagwaarde.

Beerens Taxaties is gespecialiseerd in het taxeren van Harley-Davidson®, Custombikes en Zelfbouw motoren. Door jarenlange ervaring in het zelf rijden, bouwen en customizing van Harley-Davidson® beschikken wij over ruime kennis om je motor op een juiste manier te taxeren. Ook voor een aankoopinspectie en/of advies, kun je van onze kennis en ervaring gebruik maken.

Beerens Taxaties is als erkend Register-Taxateur aangesloten bij de VRT. Tevens zijn de taxatierapporten FEHAC goedgekeurd. Hierdoor worden deze door alle verzekeraars geaccepteerd.

Verbeek Boomkwekerijen, gevestigd in Steenbergen is al sinds 1960 uw specialist in appel- én perenbomen. Wij kweken gangbare en biologische bomen van topkwaliteit voor fruittelers in binnen- en buitenland. Ons motto is al sinds jaar en dag: ‘kwaliteit is onze kracht’

Als familiebedrijf streven wij naar langdurige relaties met onze klanten.

Directeur Adrie Verbeek, zelf 2e generatie, speelt dagelijks nog een belangrijke rol binnen het bedrijf. Ondertussen werkt ook de 3e generatie mee aan een mooie toekomst.

allseaslogokopie

Allseas Group S.A. is a world renowned contractor in offshore pipeline installation, heavy lift and subsea construction. We employ over 4000 people worldwide and operate a fleet of specialised heavy-lift, pipelay and support vessels, designed and developed in-house. We have executed more than 300 projects and installed over 23,500 km of subsea pipeline.

DZV_shieldkopie

De Zeeuw Verzekeringen richt zich al sinds 1985 op het verzekeren van motoren. Kees de Zeeuw is een alom erkende deskundige in het verzekeren van Harley Davidson motorfietsen en heeft daarvoor een verzekering op maat gemaakt: de DZ-10 polis. Een scherpe premie en gunstige winterstop mogelijkheden. Maar ook zijn er speciale verzekeringen ontwikkeld voor eigenaren van eigenbouw motoren, trikes, oldtimers en Buell’s.

wimbressers

Maak kennis met Bressers Tweewielers uit St. Willebrord. Wij zijn een tweewielerspeciaalzaak en hebben een zeer ruim aanbod in de mooiste en meest spectaculaire scooters, e-bikes en fietsen. Deze zijn van gerenommeerde merken als Vespa, Gazelle, Qwic, Cortina, Piaggio en Honda. Bekijk onze collectie online of bezoek onze showroom met meer dan 600m2 rijwielinspiratie!

hdi-logo

Vanaf 24 februari 2003 is Harley-Davidson Insurance Services* in Nederland actief en kunnen wij u de officiële Harley® Rider polis aanbieden. Door onze jarenlange ervaring, in totaal meer dan 30 jaar in verzekeringsland, hebben wij voor u als enthousiast Harley-Davidson® rijder, een verzekering ontwikkeld die aan al uw wensen voldoet. Ondertussen hebben wij reeds duizenden Harley-Davidson rijders verzekerd en verwelkomen wij elke dag weer nieuwe liefhebbers van dit fantastische merk.

amathalogocodehaze

Amatha International BV is een klein bedrijf dat werkgevers en rederijen koppelt aan ervaren scheepvaartpersoneel. Matrozen, schippers, stuurmannen en kapiteins: op Amatha International BV kunt u varen. Wij bemiddelen voornamelijk in personeel voor de Rijn- en binnenvaart. Daarnaast huurt u ons in voor het vervoeren van uw boot of jacht van de ene naar de andere haven.

havelaar

Wij kennen uw bedrijf, uw branche en de actuele ontwikkelingen in de markt. Wij gaan graag met u in gesprek over uw onzeker- en zekerheden. Door het stellen van de juiste vragen en goed naar u te luisteren, analyseren wij de risico’s die u loopt en adviseren wij u.

Het is onze missie dat u als ondernemer kunt ondernemen en als particulier zo onbezorgd mogelijk kunt leven. Uw waardering en aanbeveling zijn onze drijfveren. Wij zijn Havelaar & van Stolk, meedenkers in risico’s.

logo restyle kopie

Dankzij de allernieuwste techniek: Restyle -uitdeuken zonder spuiten-, kunnen autodeukjes professioneel uit het plaatwerk worden verwijderd. Hierdoor is in vele gevallen overspuiten niet nodig en scheelt dit daardoor heel veel geld!

Play video
EMS RISICO PROMO
emsrisico

Veiligheidsbeleving door professionals met oog voor sfeer,
praktijk, teamwork en innovatie.

Ons centrum voor veiligheid biedt u expertise, diverse veiligheidsproducten en interactieve praktijkopleidingen BHV, EHBO, AED reanimatie en VCA.

logohelmons

Helmons Finance & Consultancy is een administratie- en belastingadvieskantoor. Naast administratie, tussentijdse cijfers en jaarrekening (balans & winst- en verliesrekening) verzorgt Helmons Finance & Consultancy ook uw fiscale administratie, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loon- en omzetbelasting. Door uw gehele administratie uit handen te nemen, heeft u alle tijd om dat te doen wat u het beste kan: ondernemen.

rjwbonlogo

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud , reparatie en verbouw van uw zo dierbare tweewieler de HD.
Van Shovelhead tot het nieuwe Milwaukee Eight blok zijn hier al verschillende types op de brug gezet.
Van een kleine of grote beurt volgens HD punten lijst, nieuw spuitwerk, powdercoat, schade, revisie of nieuwe banden wordt door ons verzorgd.
Uitlezen en tunen van de HD doen wij met Diag4Bike.
Wij zijn dealer van verschillende aftermarket toeleveringsbedrijven voor de meest gangbare onderdelen.
Originele OEM HD onderdelen zijn door ons ook te leveren.
De koffie staat klaar, tot ziens.

X