martys2logo

Ik doe al het onderhoud en reparaties van Harley-Davidson motoren, inkoop en verkoop motoren maar ook consignatie verkoop behoort tot de mogelijkheden. Mijn bedrijf is RDW erkend. Ik werk zeer secuur, volg jaarlijks update cursussen en gebruik de beste tools van o.a. Snapon. Software van Harley-Davidson motoren kan ik uitlezen met Diag4bike tuning.

Ik gebruik originele H-D service parts maar ook aftermarket parts & accessoires zoals Zodiac en Motorcycle Storehouse. Ophaal service (eigen Renault bus), vrijblijvende offertes, bandenservice, aankooptaxaties etc. zijn ons ook beslist niet vreemd.

Beerens Taxaties logo 200px transparant

Wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Laat je motor dan taxeren! Bij diefstal of schade wordt dan gegarandeerd de taxatiewaarde uitgekeerd in plaats van de dagwaarde.

Beerens Taxaties is gespecialiseerd in het taxeren van Harley-Davidson®, Custombikes en Zelfbouw motoren. Door jarenlange ervaring in het zelf rijden, bouwen en customizing van Harley-Davidson® beschikken wij over ruime kennis om je motor op een juiste manier te taxeren. Ook voor een aankoopinspectie en/of advies, kun je van onze kennis en ervaring gebruik maken.

Beerens Taxaties is als erkend Register-Taxateur aangesloten bij de VRT. Tevens zijn de taxatierapporten FEHAC goedgekeurd. Hierdoor worden deze door alle verzekeraars geaccepteerd.

Harley-Davidson Rotterdam is de grootste Harley-Davidson dealer van Nederland. Niet lullen maar poetsen, dat is ons motto. Je bent bij ons als een gast altijd welkom!

In onze showroom staan standaard meer dan 100 nieuwe en gebruikte bikes. Ook vind je bij ons een grote collectie kleding en merchandise. In onze werkplaats kun je terecht voor onderhoud, customizing, schadetaxatie en -herstel, reparaties, tuning en (special) paint.

Jouw bike is in goede handen bij Harley-Davidson Rotterdam. Wij staan voor premium service. Bij onze servicemanagers kun je terecht voor persoonlijk advies. Wij geven graag antwoord op al je vragen over bijvoorbeeld onderhoud, parts & accessories, customizing en het poetsen van jouw Harley.

Onze deur staat voor je open. En de koffie staat klaar.

De oudste herberg en café van Breda en de op één na oudste van Noord Brabant.

Op 27 januari 1518 verkocht Pastoor Peter de Bruyn het door hem 7 jaar daarvoor gebouwde Huis ‘den Hert’ -gelegen aan de Haagsemarkt- aan Gieles Anthonis Bays, die er onder dezelfde naam zijn herberg begon.

Nu (500 jaar later) is Herberg Het Roode Hert nog steeds een horecabedrijf met grote en kleine feestzalen, waar iedereen welkom is.

Verbeek Boomkwekerijen, gevestigd in Steenbergen is al sinds 1960 uw specialist in appel- én perenbomen. Wij kweken gangbare en biologische bomen van topkwaliteit voor fruittelers in binnen- en buitenland. Ons motto is al sinds jaar en dag: ‘kwaliteit is onze kracht’

Als familiebedrijf streven wij naar langdurige relaties met onze klanten.

Directeur Adrie Verbeek, zelf 2e generatie, speelt dagelijks nog een belangrijke rol binnen het bedrijf. Ondertussen werkt ook de 3e generatie mee aan een mooie toekomst.

Central Harley-Davidson is een Harley-Davidson dealer in de regio ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf is gespecialiseerd in verkoop, service en onderhoud van Harley-Davidson motoren. Bovendien biedt Central Harley-Davidson een breed scala aan accessoires en kleding aan voor Harley-Davidson rijders.

Het bedrijf heeft een team van ervaren medewerkers die de klanten kunnen helpen bij het kiezen van de juiste motor, het aanpassen van hun huidige motor of het onderhouden van hun huidige motor.

Central Harley-Davidson organiseert ook regelmatig ritten en evenementen voor haar klanten, waardoor zij de kans krijgen om hun passie voor Harley-Davidson te delen met andere enthousiastelingen.

havelaar

Wij kennen uw bedrijf, uw branche en de actuele ontwikkelingen in de markt. Wij gaan graag met u in gesprek over uw onzeker- en zekerheden. Door het stellen van de juiste vragen en goed naar u te luisteren, analyseren wij de risico’s die u loopt en adviseren wij u.

Het is onze missie dat u als ondernemer kunt ondernemen en als particulier zo onbezorgd mogelijk kunt leven. Uw waardering en aanbeveling zijn onze drijfveren. Wij zijn Havelaar & van Stolk, meedenkers in risico’s.

allseaslogokopie

Allseas Group S.A. is a world renowned contractor in offshore pipeline installation, heavy lift and subsea construction. We employ over 4000 people worldwide and operate a fleet of specialised heavy-lift, pipelay and support vessels, designed and developed in-house. We have executed more than 300 projects and installed over 23,500 km of subsea pipeline.

De Werd Jachttechniek doet alle onderhoud aan motor- en zeiljachten, is gespecialiseerd in motoronderhoud, elektrische installaties en navigatie apparatuur.

Van installatie en onderhoud tot service en nazorg van uw schip.
Uw jacht in topconditie met De Werd Jachttechniek.

Voor een advies op maat komen wij bij u langs om op basis van een offerte tot een goed plan van aanpak en uitvoering te komen.

Creëer een ideaal binnenklimaat.

Airconditioning zorgt op warme dagen voor koeling maar kan ook de lucht zuiveren en bij koudere dagen voor verwarming zorgen. Het koelen, verwarmen en zuiveren van de lucht middels een airco is een voordelige en efficiënte manier voor uitstekende klimaatbeheersing in uw huis of op het bedrijf. 

Even voorstellen: Martin van der Doorn, specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Na ruim 15 jaar ervaring als Allround Service Engineer bij de meest toonaangevende koeltechnische bedrijven van ons land ben ik in 2020 gestart met MD Airconditioning. Sindsdien heb ik vele particulieren en bedrijven mogen helpen met maatwerk aircosystemen voor koeling en verwarming. Ik vind het geweldig dat ik ook steeds meer Chapterleden tot mijn tevreden klantenkring mag rekenen. Check voor referenties ook onze reviews op Google.       

MD Airconditioning voor installatie, reparatie en onderhoud van alle koeltechnische- en luchtwarmtepompinstallaties. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies, een vakkundige uitvoering én een scherpe prijs.

DZV_shieldkopie

De Zeeuw Verzekeringen richt zich al sinds 1985 op het verzekeren van motoren. Kees de Zeeuw is een alom erkende deskundige in het verzekeren van Harley Davidson motorfietsen en heeft daarvoor een verzekering op maat gemaakt: de DZ-10 polis. Een scherpe premie en gunstige winterstop mogelijkheden. Maar ook zijn er speciale verzekeringen ontwikkeld voor eigenaren van eigenbouw motoren, trikes, oldtimers en Buell’s.

wimbressers

Maak kennis met Bressers Tweewielers uit St. Willebrord. Wij zijn een tweewielerspeciaalzaak en hebben een zeer ruim aanbod in de mooiste en meest spectaculaire scooters, e-bikes en fietsen. Deze zijn van gerenommeerde merken als Vespa, Gazelle, Qwic, Cortina, Piaggio en Honda. Bekijk onze collectie online of bezoek onze showroom met meer dan 600m2 rijwielinspiratie!

Landheer Glas heeft inmiddels zo’n 33+ jaar ervaring in de vlakglasbranche, van een stuk glas voor een schilderij lijst tot hr++  glas, zonwerende brandvertragende beloopbare dakbeglazing en dit alles inclusief vakkundige montage.  

Maar ook:

Figuur glas/Mat glas, Glas in lood/koper
Hardglas douchewand/deur
Letselbeperkend glas/Doorvalbeperkend glas
Spiegelwand
Stopverf vervanger in stalen pui, Houtrot renovatie

Uw kluis gaat niet meer open? Kluis Openen is 24/7 beschikbaar voor hulp. Wij openen en repareren alle merken en herstellen eventuele schade. En dit tegen lage tarieven. 

Onze belangrijkste bedrijfsactiviteiten:

Nood openen en repareren van kluizen en sloten
Opleiden in openingstechnieken
Geven van beveiligingsadvies en audits

Play video
EMS RISICO PROMO
emsrisico

Veiligheidsbeleving door professionals met oog voor sfeer,
praktijk, teamwork en innovatie.

Ons centrum voor veiligheid biedt u expertise, diverse veiligheidsproducten en interactieve praktijkopleidingen BHV, EHBO, AED reanimatie en VCA.

logo Bouwbedrijf De Hoogh

Wij zijn een klein bouw- en aannemersbedrijf in Dongen, werkzaam sinds 1996. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant, wat ons voor u een betrouwbare partner maakt. U wilt een aannemer die met u meedenkt, gemakkelijk iets aan uw wensen aanpast en direct contact met u heeft? Bij Bouwbedrijf de Hoogh bent u aan het juiste adres. U als klant staat centraal, samen zorgen we er voor dat uw ideeën vakkundig worden uitgevoerd. Deze ideeën kunnen zowel door een architect als bouwbedrijf De Hoogh worden vormgegeven. Van het afhangen van een deur tot het bouwen van een woning staan wij tot uw dienst. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

DE TIENDE HSE ARBOADVIES

             T. 06 83250332

Ronald van den Maagdenberg
Veiligheidskundige – Preventieadviseur

Voor uw Arbo- en Preventievraagstukken

Gespecialiseerd in:

Gevaarlijke stoffen
Elektro Magnetische velden (EMV), Niet-Ioniserende Straling

rjwbonlogo

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud , reparatie en verbouw van uw zo dierbare tweewieler de HD.
Van Shovelhead tot het nieuwe Milwaukee Eight blok zijn hier al verschillende types op de brug gezet.
Van een kleine of grote beurt volgens HD punten lijst, nieuw spuitwerk, powdercoat, schade, revisie of nieuwe banden wordt door ons verzorgd.
Uitlezen en tunen van de HD doen wij met Diag4Bike.
Wij zijn dealer van verschillende aftermarket toeleveringsbedrijven voor de meest gangbare onderdelen.
Originele OEM HD onderdelen zijn door ons ook te leveren.
De koffie staat klaar, tot ziens.

hdi-logo

Vanaf 24 februari 2003 is Harley-Davidson Insurance Services* in Nederland actief en kunnen wij u de officiële Harley® Rider polis aanbieden. Door onze jarenlange ervaring, in totaal meer dan 30 jaar in verzekeringsland, hebben wij voor u als enthousiast Harley-Davidson® rijder, een verzekering ontwikkeld die aan al uw wensen voldoet. Ondertussen hebben wij reeds duizenden Harley-Davidson rijders verzekerd en verwelkomen wij elke dag weer nieuwe liefhebbers van dit fantastische merk.

X